Expertiza contabila

Expertiza contabila judiciara – Expertiza judiciara constituie un mijloc de proba in justitie, o forma de cercetare a unor fapte sau imprejurari de natura economico-financiara si fiscala, indicate de organele judiciare in scopul solutionarii litigiilor dintre pesoane juridice, dintre acestea si persoane fizice, organele de control fiscal si persoanele fizice sau juridice, precum si a proceselor penale privind infractiuni prin care au fost aduse pagube patrimoniului.

Expertiza contabila amiabila – Expertize extrajudiciare contabile sau fiscale la cerere, in cazul situatiilor contabile rezultate din desfasurarea unor contracte comerciale intre parti, pentru anumite clarificari sau in situatia in care exista indoieli asupra modului de calcul si stabilire a unor impozite si taxe, de catre organele de control.

Activitate de cenzorat – 

  • Verificarea legalitatii actelor şi documentelor, a hotărârilor, deciziilor, regulilor şi regulamentelor
  • Verificarea gestiunii financiar-contabile
  • Verificarea legalitatea intocmirii situaţiilor financiare şi concordanţa acestora cu registrele societaţii
  • Verificarea modalitatii de ţinere a registrelor precum şi evaluarea elementelor patrimoniale care trebuie efectuate conform regulilor stabilite pentru intocmirea şi prezentarea situaţiilor financiare.
  • Prezentarea catre adunarea generala a actionarilor a rapoartelor asupra activităţii, asupra corectitudinii si legalitatii situatiilor financiare.